Razboiul Sexelor – Episode 2008 – Imperiul Contraataca

knockedupIribele, iribele , manusi de piele sa-mi citesti blogu (martea) cu ele . Hai faiv oameni buni , pe langa faptul ca azi murim de frig , de fapt murim de vreo saptamana dar deja nu mai conteaza , eh venim si dupa cea mai plictisitoare zi de luni din istoria zilelor de luni plictisitoare . Pe langa faptul ca afara a fost semi-viscol si traffic divin , era si o zi in care pijamaua era la putere . Ah , dulcea si minunata pijama …
Bun , gata cu abureala de iarna (huh , i made a funny) e timpul sa vorbim prostii . A fost odata ca niciodata , ca daca nu ar fi fost nu s-ar fi povestit un razboi urias , un razboi purtat de secole , un conflict ce a schimbat lumea , lupta dintre barbat si femeie . In trecut , pe langa faptul ca Adam a devenit emo din cauza Evei , care l-a scos din minti sau pe saracul king Leonidas (Gerard Butler) care impins de nebuna sa nevasta (aia din Sarah Connor Chronicles) il trimite sa se lupte cu ghotic-ul Xerces , ba mai mult cu doar 300 de amici (din lista de hi5) . Timpul a trecut , anii s-au scurs , femeia a preluat controlul in taina lansand blasfemii de genu : in spatele unui barbat puternic se afla o femeie puternica (asta sa i-o spui lui Roosvelt si celor 24 de amante ale sale …warrap , hi 5 amice !) , dar si curentul in care femeia era persecutata de barbarul barbat . Dupa ce la inceputul secolului XX , femeile au trimis barbatii in razboaie (puternica lovitura a acestora , trebuie sa recunosc asta) , a urmat o perioada de razboi rece presarat cu replici acide intre „femeia independenta” () si „barbatul magar care nu ne intelege , fata ”
Buuun , buuun , buuun in ziua de azi femeile incearca din rasputeri sa invinga barbatul , incercand sa ii vanda organele pe piata neagra din Beijing pentru a obtine profit .
Feministele ne privesc in ochi si ne argumenteaza in felul urmator : God created man before creating woman, because you need a rough draft before you create a masterpiece.
Man says to God, „God, why did you make woman so beautiful?”
God says, „So you would love her.”
„But God,” the man says, „why did you make her so dumb?”
God replies, „So she would love you.”
Glumele feminine au acaparat lumea , incercand sa reflecteze ca un barbat aratos, inteligent, atent si sensibil , inseamna de fapt un basm sau ca bineinteles favoritul meu : Fataaa, cum se cheama fata un baiat cu IQ 50 , fata ? Dotat , fata , dotat !
Insa pentru baiat acestea sunt fleacuri , vedeti voi …ei folosesc un intreg arsenal in acest razboi plecand de la : I: Ce citeste o femeie pe o foaie goala?
R: Drepturile sale., urmata de .
Baietii au incercat sa asemene fetele destepte cu OZN-urile , insa paralela a fost greu de realizat mai ales din cauza faptului ca OZN-urile sau mai vazut , dar mai ales din cauza faptului ca Paris Hilton este considerata un model de urmat (alaturi de Simona cea Sensuala si de Diana Munteanu) , considerate the best of our subspecie (Barney a spus asta )
In ziua de azi lupta e din ce in ce mai apriga .. armata cocalara preia controlul , insa furia pitipoancelor atinge cote paroxistice (sa sune academic) .
The End ?

PS : O femeie mi-a spus odata , cand am contestat faptul ca domnisoarele purtatoare de 0_0 pot sa rada : Dar nu este adevarat! Femeile au simtul umorului! Barbatii nu au simtul umorului! Cine incearca sa spuna asta intr-un articol , ba nu , intr-un blog sovin, denigrator si mai ales inexact este un porc misogin!
Lupta continua : Cocalarul misogin vs. Pitipoanca misandra !!!!

Reclame

~ de blogarealadinphilly pe decembrie 23, 2008.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: