Julieta si Romeo ies in club la ora doua

ang0384lMa aflu ascuns in catacombele Bamboo-ului , incerc sa nu fiu descoperit de creaturile cu colagen in buze care isi fac veacul pe aici si care sunt hranite de inima noptii . Doar aici am putut sa ma baricadez pentru a scrie in aceasta saptamana despre un subiect interzis , un subiect shakespearian cu conotatii mioritice .

Vreau sa va prezint o mare iubire , o mare iubire ce zace in corpul a doua persoane de foarte mult timp , insa o iubire condamnata de cei din jur si de cei care nu ii inteleg . Hai sa incepem cu inceputul finalului si sa ne intoarcem in urma cu ceva ani , el (sa ii spunem Santiago B.) era un baiat bine facut , cu parul valvoi in vant in genul reclamelor la fixativ: Ferentari , vant , coafura rezista (insa nu si portofelul) . Revenind la Santiago , era un baiat frumos , un pic creol in genul lui Chris Brown insa cu tendinte de pensionar . Unde mergea era insotit de ziarul sau (Evenimentu) si era foarte preocupat de ce se intampla in societate , fiind o persoana care trimitea mail-uri organelor de stat . Santiago B , era insa foarte trist (nu in genul celor ce stau in bezna) insa trist ca intrase intr-un mediu nou si era cufundat in ziarul sau , atat ! Nu exista acolo cineva ca el , care sa il faca sa inceteze sa scoata sunete in genul celor pe care le scoate Chewbacca si sa se reintegreze in societate . Intr-o zi senina de octombrie , Santiago B s-a dus la facultate (fusese o mare incurcatura si nimerise in alta parte) , pentru el era doar o zi obisnuita in care abia astepta sa ajunga acasa sa se uite la desenele de pe TVR2 . Eh in ziua aia , o fata apare in fata sa . O fata , era atata de frumoasa si mandra ca o stea…s-au vazut ..asa s-a nimerit s-au placut…tanananana . Asa , imi cer scuze pentru momentul megastar , fata aceasta se numea Maria Dolores G. Provenea dintr-o familie regala si desi era o clubberita inraita , nu putea sa spuna ca zambea .
In acea zi Santiago B. o vazuse , iar desi puteam spune multe despre el , nu am putea spune ca era pudic. Ba din contra , avea un ranjet de pedofil pueril care te baga in sperieti si care se apropria spre tine cu o foaie in care incerca sa faca rost de „aidiul” tau . Santiago B traia pentru a socializa , pentru el haifaivul era un mod de viata . Insa charisma sa jungliana nu mergea cu Maria Dolores G , ea avea nevoie de o provocare sentimentala din partea lui Santiago . Desi il placea , ea nu dorea sa cedeze din prima seara pentru ca vroia sa se convinga ca intr-adevar el o place , ca Santiago B nu doreste doar sa obtina o pozitie sociala avantajoasa corupand-o .
A urmat un joc de-a sorecele si pisica in care Santiago B incerca sa o cucereasca pe Maria Dolores G , insa fara succes pentru ca ea era indragostita in secret de Evgheny Plushenko . Suna terifiant (stiu) , insa totul este adevarat , era o iubire imposibila insa ea spera ca intr-o zi Evgheny o sa o priveasca altfel . Evident ca in tot acest timp , Santiago B devenise din ce in ce mai gelos de faptul ca iubirea lui cu parul plin de flori nu ii acorda atentie , astfel s-a orientat spre alte meleaguri feminine . Anul acesta , din neant si din mist au aparut 2 forte oculte : Amiralul si cu Subsemnatul , 2 forte care au inteles imediat despre ce este vorba intre cei doi porumbei si care incearca sa le deschida ochii . Maria Dolores G a fost asociata cu Jordin Sparks , in timp ce Santiago B a fost transformat in Chris Brown , totul rezumandu-se la monstra de iubire neincetata dintre cei doi , insa iubire acoperita si mascata . Se privesc , se ating , ba sunt dulci , ba sunt amari , se resping , Capulet si Montangue contemporani prins in mreaja dragostei , insa care refuza sa stea impreuna pentru a nu ceda in flacara sentimentelor . Pana in zilele intunecate , Amiralu si cu Subsemnatul vor incerca sa le deschida ochii , vor incerca sa ii faca sa inteleaga ca nu pot fi bucurosi daca sunt separati si ca e nevoie sa inteleaga ca se completeaza .
Nu e nevoie sa intelegi , e nevoie doar sa stii ca Santiago B si Maria Dolores G pot fi cei din fata din metrou sau vecinii sonati de la etaj care o tin in orgii . Stai cu ochii in patru si nu uita : Maria Dolores G + Santiago B = ❤

Reclame

~ de blogarealadinphilly pe ianuarie 27, 2009.

3 răspunsuri to “Julieta si Romeo ies in club la ora doua”

  1. Asta-i telenovela :))

  2. clar nu este o telenovela! este vba despre o iubire imposibila pe stilu’ lu’ „Scutura-sulitza” =))

  3. Asa ma , vorbeste codat ! Spune ma nume , vrem nume :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: