The Bro Code

l27919937809_7798Da , ce se aude este real ! Desi parem un grup de zombie condusi de mintea diabolica a clanului 0_0 , noi , dragii baieti , avem… THE BRO CODE .
Nu se stie exact data aparitiei „Bro Code-ului” , insa probabil si-a facut simtita prezenta in momentul in care au inceput sa apara blasfemii de genul : ” in spatele oricarui barbat e o femeie puternica ” , dar si clasicul bla bla bla , iu iu iu .
Intrebare : Ce inseamna „Bro Code” ?
Raspuns : Bro Code-ul reprezinta ultima noastra arma . Reprezinta un guide book pentru noi , un guide book realizat de cele mai stralucinte minti ale noastre . Astfel pentru realizarea acestei capodopere si-au pus umarul serios oameni cum sunt : Al Bundy , George Costanza , Barney Stinson , Ryan Reynolds sau Woody Allen. Oameni care s-au simtit speriati de tirania 0_0 care ne acapara lumea .

Cum voua va place sa contestati totul si sa ne acuzati ca nu avem asa ceva , revine de datoria mea (why the fuck ?!?) sa dau o monstra de bro code . Asadar , aici avem cateva monstre ale existentei bro code-ului :
Intrebare : Ce faci cand un bro este intr-o situatia fara iesire intr-o relatie ?
Raspuns : Intotdeauna , dar INTOTDEAUNA , un bro o sa se opreasca din ceea ce face si il ajuta pe bro-ul sau aflat in primejdie . Cea mai buna cale de a scapa de o relatie este sa folosesti cele 5 replici acide :
1) Uhuhuhu , ce dragut , se pare ca si tu iti lasi barba !
2) Wow , fata asta seamana cu o varianta mai tanara a ta !
3) Eu personal iti voi finanta o a boob job !
4) Scuza-ma , dar ti-am aruncat pantofii !
5) Pai….surioara ta m-ar lasa sa fac asta !
Repliciile functioneaza negresit , ai nevoie doar de putina charisma in a le impune in fata ei .
Intrebare : Ce trebuie sa evite un bro intr-un club ?
Raspuns : Sa danseze cu mainile pe sus , nu e nevoie sa parem niste boi in calduri si sa ne azvarlim degetele in aer .
La orice ora in noapte , fie ca este sculat dintr-un masiv somn , un bro trebuie sa fie capabil sa spuna cate titluri are echipa favorita , lotul de jucatori si nu in ultimul rand , toate playmate-urile din istorie .
Un bro este obligat sa anunte un alt bro , printr-un simbol secret de aparitia unei purtatoare de 0_0 , chiar daca nu il cunoaste pe acel bro (da , trebuie sa fim joviali si sa lasam egoismul la locul lui) .
Intr-un ménage à trois sau threesome , un bro trebuie sa evite pe cat posibil un eye contact cu respectivele .
Un bro nu este obligat sa deschida usa nimanui , dar NIMANUI !
Intrebare : Cum sa nu deschida usa nimanui ? Ce gesturi sunt astea ? De ce sa nu fie gentleman ?
Raspuns : Daca voi ati dorit un campionat de fotbal , de basket sau daca tot doriti drepturi egale , eh , atunci puteti sa va deschideti singure usa , doar nu e atat de grea .
Daca un bro face rost de numarul de telefon al unei fete de care s-a interesat , el niciodata , DAR NICIODATA nu o sa o sune sub 96 de ore din momentul in care a facut rost de numar .
Intrebare : De ce ?
Raspuns : Pentru ca daca un bro ar suna mai repede …o sa o luati in cap si o sa doriti sa sunam tot mai repede , astfel s-ar produce un lant de precedente foarte periculos pentru noi . Daca ai rezistat sa vezi Benjamin Button story , rezisti 96 de ore sa o suni .
Daca un bro se hotaraste sa se casatoreasca , este de datoria celorlalti bros sa organizeze o interventie pentru a il convinge sa renunte . Interventia este cunoscuta si sub numele de … Bachelor Party .
Un bro lasa absolut totul la o parte (DA , ABSOLUT TOTUL) in momentul in care o sa vada ca la tv ruleaza urmatoarele : Die Hard , Top Gun , Shawshank Redemption , Scarface si….porn .
In cazul in care un bro incearca sa se cupleze , atunci in orice moment alt bro ii confirma cele spuse : „Da, el a fost erou national ” , ” Da , el a inventat facebook-ul ” .
Si cel mai important , un bro nu o sa transforme un booty call intr-o relatie . NICIODATA , NEVER EVER EVER NEVER EVER ! Booty call-ul este o tranzactie , inchei afacerea si ai terminat . Intri si iesi fara discutii inutile . Un bro nu ii cumpara nimic booty call-ului , nu ramane dupa ce a incheiat „tranzactia” si mai ales nu suna de mai mult de doua ori pe luna (in unele tari sa faci asta se numeste …casatorie) . Niciodata , dar niciodata sa nu accepti sa te vezi cu booty call-ul in afara afacerii propriu-zise . De ce ? Pentru ca asta inseamna … a date .
Din pacate pentru noi , femei cum sunt Oprah , Martha Stewart , Ellen DeGeneres , Elaine au creat …Chick Code-ul , varianta feminina a Bro Code-ului insa mult mai diabolic si groaznic .
Am reusit sa trag cu ochiul din aceasta Book of Horror si am observat doar doua chestii : O fata will NEVER pay for something ! Ever !
Si in cazul in care doua fete se vor lua la bataie , vor evita pe cat posibil sa isi rupa hainele , doar pentru a nu ne da satisfactia ca asistam la a cat fight .
Asa ca puneti mana pe un card si comandati bro code-ul . Il gasiti pe amazon .

Reclame

~ de blogarealadinphilly pe martie 17, 2009.

10 răspunsuri to “The Bro Code”

  1. Ce faci ma ? Dai din casa ?:))

  2. http://www.amazon.com/Bro-Code-Barney-Stinson/dp/143911000X

  3. Pai era evident sa existe si un chick code , mereu trebuie sa existe ce o varianta feminina la ce e masculin . PLAGIAT :))

  4. Tare Tare :))

  5. Ba taci , nu mai informa lumea de codu nostru :)))

  6. astea-s nimicuri :))

  7. Las-o dracu =))

  8. io nu inteleg c va incordati atat knd e clar k fara chestiile astea nu ar mai fi fun…si clar bros without chicks iar nu prea merge!

  9. TENACIULLEEEEE =))

  10. Prietene ai comis-o :)) Intrega suflare feminina e pornita pe tine :)) Bravo !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: